Fii de 10!

Centrul de Educație Digitală

Susținem educația elevilor din România, prin digitalizare și construire de resurse educaționale digitale pentru formarea viitoarei societăți. 
Ai peste 2,8 mil. să faci bine.*

*Sunt peste 2,8 mil. de elevi în România

Povestea noastră

Sistemul educațional este învechit și are nevoie de modernizare pe toate planurile: digitalizare, planuri de învățământ, spații de învățare și multe altele. Am fondat Comunitatea ONedu România, în 2019, din dorința de a digitaliza educația din școli și licee. Am început pas cu pas și am considerat oportun să susținem și voluntariatul în comunitate, mișcarea noastră pornind prin inițiativă civică. Alături de Cosmin și Denisa, fondatorii organizației, s-au alăturat sute de tineri din toată țară și străinătate. Hai și tu!

Ce înseamnă să fii acționar la noi

Investiția ta în Centrul de Educație Digitală este importantă pentru noi, astfel că orice acțiune achiziționezi (în valoare de 10 lei) îți oferă o cantitate mai mare de vot la întâlnirile anuale pe care le organizăm. Astfel, tu poți decide viitorul soluțiilor digitale și să îți vezi propunerea împlinită de organizația tinerilor pentru digitalizarea educației.

Citește aici politica de acționariat

Obiectivele noastre

  • construirea de soluții digitale educaționale pentru elevi, profesori, părinți și unități de învățământ
  • oferirea de consultanță gratuită pentru digitalizarea unităților de învățământ
  • contribuirea la digitalizarea sistemului educațional preuniversitar și universitar
  • formarea unei rețele naționale de traineri în educație digitală